Hvad er en Torrent Seedbox?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Funktion

En torrent seedbox skaber en dedikeret højhastigheds-serverforbindelse mellem jævnaldrende. Brugere, der er interesseret i at uploade eller downloade store mængder af lovlige data, sparer tid efter opsætningen af ​​en seedbox, når de bruger torrents til fildeling. En torrent seedbox forbedrer overførselshastigheder og giver brugeren adgang til deres torrenter fra enhver browser.

Downloading

Ifølge torrentfreak.com bruger standard torrent seedbox en 100 megabit linje. Adgang til en dedikeret 100 megabit linje er hurtigere end hjemme-internet hastigheder for brugere, der bor uden for Japan eller Sverige. Begge disse lande tilbyder ekstremt hurtige internet-båndbreddehastigheder. Individuelle hjemmeforbindelseshastigheder begrænser maksimale downloadhastigheder.

Uploading

Torrent seedbox-udbydere beder nogle gange deres brugere om at uploade deres filer i længere perioder, så andre har mulighed for at downloade dem, hvis de er interesserede. I modsætning til standard torrent-downloads vil seedbox-brugere få adgang til 1: 1 upload-forhold hurtigt.

Valg af Torrent Seedbox

Mange private trackers tilbyder torrent seedboxes online. Undersøg hver tjeneste og sammenlign konkurrencen, før du vælger en bestemt service, der passer bedst til dine behov. Bit torrent-netværk er en form for peer-to-peer-fildeling, der gør det muligt for mange brugere at dele bit af samme fil, der kompileres i den fulde fil ved afslutningen af ​​downloadprocessen. Bruges til lovlig og ulovlig downloading, er torrent-fildeling en mulighed for dem, der søger en måde at dele eller downloade oplysninger. Juridiske konsekvenser er forbundet med ulovlig downloading og bør undgås fuldstændigt. En torrent 'seedbox' tilbyder hurtigere download- og uploadtider.