Sådan opretter du forbindelse til en SMC Router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut strømkilden til bagsiden af ​​routeren. Tilslut den anden ende til en ledig stikkontakt. SMC-routere har ikke en tænd / sluk-knap. Enheden vil komme på, så snart strømmen leveres.

2.

Slut den ene ende af Ethernet-kablet til slotmetoden 'Internet' på bagsiden af ​​routeren. Sørg for, at klipset på enden af ​​kablet klikker på plads.

3.

Slut den anden ende af Ethernet-kablet til kabel- eller DSL-modemet. Modemet skal allerede være forbundet til internettet.

4.

Kør Ethernet-kabel til andre kablede enheder. Slut hver enkelt til en anden port. Afhængigt af SMC-modellen er der fra fire til otte porte på enheden.

5.

Opret sikkerhed for dit netværk, hvis det ønskes, ved hjælp af den medfølgende software. Modemet og routeren vil automatisk forbinde til hinanden, men signalet er ikke beskyttet. Indsæt disken, der fulgte med routeren, og følg vejledningen på skærmen for at oprette en firewall.

SMC-routere tillader, at en internetforbindelse deles af flere enheder. De fleste SMC-routere giver også trådløs kapacitet. Tilslutning af routeren til internettet er ikke en vanskelig proces. Det meste af arbejdet udføres af routeren selv. De vigtigste ting at overveje er placering og nærhed til de enheder, der bruger det. Prøv at placere routeren på en central placering for at udvide dens rækkevidde (hvis trådløs) eller gøre ledningerne nemmere.