Sådan sættes en Linksys BEFSX41 i Bridge Mode

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Indsamle oplysninger

1.

Tilslut en computer fysisk til Ethernet-porten på den router, som du vil bruge som et adgangspunkt; Dette er den router, som din trådløse bro vil forbinde til, ikke den router, som du vil lægge i trådløs brotilstand.

2.

Tildel en statisk IP-adresse til computeren. Åbn 'Kontrolpanel' og naviger til dine netværksindstillinger. Klik på 'TCP / IP' -protokollen i listen over protokoller, der er installeret på din pc, og vælg 'Egenskaber'. Vælg 'Brug følgende IP-adresse' og indtast en IP-adresse til computeren (f.eks. 192.168.1.100). Indtast '255.255.255.0' som 'Subnet Mask' og indtast IP-adressen til standard gatewayen på dit netværk i den relevante boks; IP-adressen på gatewayen vil variere afhængigt af dine netværksindstillinger.

3.

Åbn en webbrowser og naviger til 'http://192.168.1.245', hvis du bruger standardindstillingerne på en Linksys-router. Brug adressen, som du indstiller til routerens webbaserede opsætning, hvis du manuelt har ændret denne indstilling i routerkonfigurationen.

4.

Skriv ' Trådløs MAC-adresse ', når' Web-baseret opsætning 'åbnes i din browser. Luk browseren.

Konfiguration af den trådløse bro

1.

Tilslut en computer til Ethernet-porten på BEFSX41, som du vil bruge som en bro. Indstil en statisk IP på computeren og tilslut den til 'Web-Based Setup' -siden, som du gjorde på adgangspunktet. Vælg 'AP-tilstand' i nærheden af øverst på skærmen, når opsætningsdialogen åbnes.

2.

Klik på radioknappen ved siden af ​​'Wireless Bridge.' Indtast 'Wireless MAC Address', som du tidligere har optaget

3.

Tryk på knappen 'Gem indstillinger'.

Tips og advarsler

  • Indsæt ikke kolonnerne i MAC-adressen, når du indtaster den under opsætningsfasen for trådløse broer.
  • Rediger IP-adressen på BE FSX41, som du bruger som en bro, når den er konfigureret til at forhindre IP-adressekonflikter på netværket.
  • Cisco-Linksys BEFSX41 er en trådløs router, der er beregnet til at blive brugt til at dele en højhastigheds-DSL- eller kabel-internetforbindelse med flere computere via et kablet eller trådløst netværk. Hardwareen kan også bruges som en trådløs bro, der forbinder til separate sektioner af et netværk sammen.