Hvordan får jeg adgang til en Action Tech M1424WR Router fra en computer?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut et Ethernet-kabel til en af ​​netværksportene på bagsiden af ​​routeren. Tilslut den anden ende af kablet til Ethernet-porten på bagsiden af ​​din computer. Hvis du kun har en router tilsluttet dit netværk, og dit modem ikke er trådløst, kan du springe over dette trin.

2.

Åbn en webbrowser og indtast standard IP-adressen til din Action Tech router. Adressen er 192.168.0.1. Hvis din router er mærket med Verizon, er adressen 192.168.1.1. Tryk på 'Enter' eller 'Return' på tastaturet.

3.

Indtast 'admin' i standard brugernavn feltet og indtast 'password' i adgangskodefeltet. Tryk på 'Enter' eller 'Return.' Du har nu adgang til routerindstillingerne.

For at sikre din trådløse Roder Action Tech M1424WR-router skal du få adgang til Action Tech GUI (Graphic User Interface.) Det samme gælder for opsætning af MAC-filtrering, brodannelse, switching eller andre funktioner, der er inkluderet i indstillingerne for Action Tech-routeren. Når du har adgang til routerindstillingerne, kan du foretage alle de ændringer, herunder opdatering af standard IP-adressen og standard brugernavn og adgangskode for adgang til routerindstillingerne.