Hvordan konfigurerer jeg Linksys WAP4400N?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tænd for Linksys WAP4400N. Hvis du bruger en PoE-switch, vil adgangspunktet blive drevet af Ethernet-kablet.

2.

Konfigurer computerens IP-adresse til at være på samme undernet som adgangspunktet . Standardadgangspunktet IP er 192.168.1.245. Hvis du indstiller den statiske IP som 192.168.1.5, vil den være på samme undernet. Maskinen er typisk standard som 255.255.255.0. For at indstille den statiske IP, højreklik på din netværksforbindelse i nederste højre hjørne af proceslinjen. Klik på 'Status'. Vælg 'Egenskaber' -knappen. Vælg 'Internet Protocol Version 4 (TCP / IPv4)' og klik på 'Egenskaber' knappen. den følgende IP-adresse '-knapp. Indtast' 192.168.1.5 'i den første boks. Skriv' 255.255.255.0 'i det andet. Klik på' Ok 'og luk vinduerne.

3.

Åbn en webbrowser som Firefox eller Internet Explorer. Skriv 192.168.1.245 i adresselinjen. Tryk på 'Enter'. Standard brugernavn og adgangskode til adgangspunktet er 'admin'. Når du har fået adgang til administration utility, du ca n Konfigurer routeren manuelt med dine specifikke netværksindstillinger eller indstil det for at få indstillingerne automatisk. Den grundlæggende konfiguration håndteres på skærmbilledet 'Setup'.

4.

Gem indstillingerne og nulstil computeren til den oprindelige IP-konfiguration, der blev indstillet på computeren.

Tips og advarsler

  • Hvis standardadgangskoderne er blevet ændret, kan du nulstille adgangspunktet ved at bruge et papirclips eller en pen til at holde nulstillingsknappen nede bagsiden af ​​enheden.
  • Foretag ikke ændringer uden at kontakte netværksadministratoren. Dette forhindrer eventuelle indstillinger fra at blive konfigureret forkert for dit netværk.
  • Trådløst netværk har gjort forbindelse til andre computere på et netværk simpelt. Færre ledninger skal køres, og de hastigheder, der er tilgængelige med trådløse netværk, bliver hurtigere. For at dække større arbejdspladser eller at omdanne en kabelforbundet forbindelse til et trådløst netværk kræver brug af et trådløst adgangspunkt, f.eks. Linksys WAP4400N. I de fleste tilfælde er disse enheder sat op til at fungere lige ud af boksen. Hvis det af en eller anden grund ikke fungerer korrekt, kan indstillingerne konfigureres manuelt.