Hvordan laver jeg en hjemmelavet 2,4 GHz retningsant antenne?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Læg et blad avis på et bord for at beskytte overfladen mod at blive beskadiget. Stå begge suppe dåser på avisen. Åbn toppen af ​​begge suppe dåser med dåseåbneren. Tøm indholdet af begge suppe dåser i køkkenvasken - du kan også lave suppen og spise den i stedet for at smide den ud.

2.

Vask begge dåser med varmt vand og opvaskemiddel i køkkenvasken. Tør ud begge dåser med et papirhåndklæde. Lad dåserne tørre natten over.

3.

Stå begge dåser på avisen med deres åbne ender nedad. Åbn toppen af ​​en af ​​dåserne med dåseåbneren. Drej den anden dåse over, så den åbne ende vender opad.

4.

Mål to tommer op fra bunden af ​​dåsen, der lige var vendt om. Hammer et negle halvvejs gennem kanens side ved to-tommers mærket.

5.

Opvarm loddejernet i fem minutter. Placer en af ​​de åbne ender af dåsen, der ikke har bund på toppen af ​​dåsen, der har neglen hamret ind i den. Lod de to ender af dåserne sammen med loddemetal. Lad loddet køle i fem minutter. Genindfør loddet igen. Vent endnu fem minutter for at lade loddet køle igen.

6.

Afbryd stikket fra enden af ​​Pigtail N-adapteren med saks. Strek de to ledninger i enden med dine fingre. Strip en halv tommer isolering fra hver ende med trådstrimmerne.

7.

Sæt den udsatte ende af en af ​​de to ledninger, der er fastgjort til Pigtail N-adapteren rundt om sømhovedet. Påfør en dråbe af loddetråd til ledningen, hvor det berører neglen. Lad loddet køle i et minut. Hammer neglen resten af ​​vejen ind i dåsen.

8. Lod den udsatte ende af den anden ledning fastgjort til Pigtail N-adapteren på siden af ​​dåsen, næste til spidsens hoved. Lad loddet køle i et minut. Placér en bånd af tape over spidsens hoved, så søm og loddetråd dækkes. Tag stikket ud.

9.

Tag din hjemmelavede retningsantenne over til den bærbare computer. Fjern WiFi-kortet fra slotten i siden af ​​den bærbare computer med fingrene. Skyd beskyttelsespluggen, der dækker antennekontakten på Wi-Fi-kortet med en fingernegle. Bortskaf beskyttelsespluggen i skraldespanden eller tag den væk til opbevaring.

10.

Tilslut den ubøjelige ende af Pigtail N-adapteren til antennekontakten på Wi-Fi-kortet . Genindsæt Wi-Fi-kortet i spalten på siden af ​​den bærbare computer. Mål den åbne ende af den hjemmelavede retningsantenne i retning af Wi-Fi-senderen, der sender Wi-Fi-signalet til det trådløse hjemmenetværk.

Tips og advarsler

< / p>
  • En bærbar drill kan erstattes, hvis du ikke vil bruge en hammer til at gøre hullet i kanens side.
  • En Wi-Fi-antenne samles i Wi-Fi-signalet, før det overføres til den trådløse enhed, den er knyttet til, for eksempel en bærbar computer, der bruger et Wi-Fi-kort. En hjemmelavet 2,4 GHz retningsant antenne opnår bedre modtagelse end en generel antenne, da den kan rettes mod Wi-Fi-senderen. Nogle få husholdningsvarer, købmandsvarer og en elektronisk del fra en computer- eller hobbybutik er nødvendige, ligesom nogle værktøjer findes i huset. Voksenovervågning er også påkrævet, hvis den person, der laver Wi-Fi retningsantenne, er underlag.