Hvorfor har du brug for en router på en bærbar computer?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Internetportabilitet

En trådløs router giver den bærbare computer mulighed for at oprette forbindelse til internettet fra hvor som helst i routerens rækkevidde. Det betyder, at den bærbare computer kan være online på flere steder i hjemmet uden at skulle bære en ledning sammen . Uden en trådløs router skal den bærbare computer være tæt nok til fysisk at oprette forbindelse til modemet for at fungere korrekt.

Flere enheder

En trådløs router tillader flere enheder at bruge en enkelt internetforbindelse. Mere end en bærbar computer kunne bruge netværket fra hvor som helst inden for routerens område. Desktops kan også udstyres til at bruge et trådløst netværk sammen med andre enheder som smartphones og spil systemer.

Deling med trådløse enheder

Trådløse routere har også fysiske Ethernet-porte på bagsiden af ​​enheden. Et netværk med en trådløs router kan understøtte trådløse enheder og kablede enheder samtidigt. En af hovedårsagerne til at have en bærbar computer er mobilitet. En bærbar computer er kompakt og kan nemt tages fra rum til rum i hjemmet. At have en trådløs internetforbindelse betyder at kunne forblive forbundet med internettet også.