Office Internet Safety

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Informationskontrol

Vær opmærksom på, hvilken type og kategorier af oplysninger du opretholder i dit computersystem til enhver tid. 'Inventar alle computere, bærbare computere, flashdrev, diske, hjemmecomputere og andet udstyr for at finde ud af, hvor dit firma gemmer følsomme data', rådgiver Federal Trade Commission's hjemmeside. Sørg for, at dine computerfiler sikkerhedskopieres dagligt.

Beskyt medarbejderoplysninger

Som arbejdsgiver skal du kun beholde de oplysninger, der er nødvendige for virksomheden, i dine filer. For eksempel, når du opretholder følsomme oplysninger om dine medarbejdere, er det tilrådeligt, at du ikke bruger dine medarbejderes socialsikringsnummer som medarbejderidentifikationsnummer, hvilket nemt kan underordne dine medarbejdere til potentielt identifikationsstyveri.

Udvikle sikkerhedsprocedurer < / h2> Internet kontorsikkerhed begynder med medarbejdere og arbejdsgivere, der beskriver og praktiserer sikkerheds- og sikkerhedsforanstaltninger. Opmuntre medarbejdere til ikke at dele adgangskoder og rotere computerens adgangskode kvartalsvis. Begræns medarbejderadgang til finansielle og andre følsomme områder på netværket og krypter alle følsomme filoplysninger adgangskoder. Vedligeholde daglige log-off-rutiner, når medarbejderen er væk fra computeren og i slutningen af ​​arbejdsdagen.

Overvåg

Installer anti-virus og anti-spyware programmer på alle firmamaskiner samt enhver privat computer, der bruges til virksomhedsformål, der har adgang til dit virksomhedsnetværk. Håndhæv anti-software og filvedhæftning downloading af politikker for at forhindre utilsigtet software virus, malware eller trojansk orm software fra at invadere og kompromittere oplysningerne på dit system.

Opfølg

Planlæg kvartalsmøder for at diskutere sikkerhedsopdateringer og for at styrke medarbejdernes forståelse af de mulige risici for virksomheden såvel som deres jobsikkerhed. Revision og revision af computerens driftsprocedurer. Fokus på at undgå uforsigtighed og anmode om, at medarbejdere deler huller eller fejl, som de opdager i det nuværende computernetværk. Med udbredelsen af ​​internet-trojanske orme og vira er det afgørende for virksomhederne at udvikle en cybersikkerhedsplan. Det første skridt i at beskytte din virksomhed er at indse, at din virksomhed kan være utilsigtet sårbar gennem medarbejderemails, software og downloads fra internettet. Begynd forsigtighedsforanstaltninger til at opretholde en sikker og sikker arbejdsplads.