Sådan fortæller du, hvis nogen stjæler trådløs

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Fysisk kontrol

1.

Sluk alle computere i dit hus, uanset om de er tilsluttet internettet eller ej. Lad den trådløse router være på. < /p>

2.

Lokalér din trådløse router. På forsiden er en serie lys. Lysene, der siger 'DSL,' 'Internet' og 'Power' skal være solide.

3.

Se under de nummererede lamper. Disse lamper blinker, når nogen bruger routeren til at få adgang til internettet. Hvis alle dine computere er slukket, og et eller flere af lysene stadig flimrer , det betyder, at en anden er forbundet med dit internet.

Zamzon Wireless

1.

Download og installer Zamzon (placeret i afsnittet Ressourcer).

2.

Se video-tutorialen på Zamzon-hjemmesiden. Dette vil lære dig, hvordan du bruger programmet til at bestemme, om der er mennesker, der bruger dit trådløse signal.

3.

Følg de trin, der er angivet i videoen.

Tips og advarsler

  • Den bedste måde at beskytte mod piggyb Akking er at oprette et kodeord til din trådløse router.
  • Trådløst internet gør det muligt for folk at gøre mange ting, de ikke kunne have før, snarere end at skulle være fysisk forbundet med din router, du kan røre huset og opretholde en internetforbindelse. Desværre kommer det med ulemper. En af de største ulemper er at det er meget nemt for en anden at begynde at bruge dit trådløse signal. Dette er kendt som 'piggybacking.' Ikke alene kan de bruge dit signal til at få adgang til internettet, samtidig med at det bliver langsommere, men mere avancerede hackere vil få adgang til din computer og se dine personlige oplysninger.