Sådan installeres en Belkin Wireless Adapter

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Installation af en USB trådløs netværksadapter

1.

Indsæt installations-cd'en, der fulgte med den trådløse adapter. Skærmbilledet Belkin-hjælpeprogram vises.

2.

Klik på 'Install' -knappen. Under installationen vil programmet bede dig om at indsætte 'adapteren'. Tilslut adapteren til en ledig USB-port på computeren, og fortsæt med at følge instruktionerne på skærmen.

3.

Åbn Belkin Wireless Network Utility Screen. Når installationen er færdig, skal du dobbeltklikke på værktøjsskærmen. Åbn listen 'Tilgængelige netværk' og vælg det netværk, du vil deltage i.

4.

Klik på netværket. Indtast SSID (trådløst netværkskode) og netværkets adgangskode.

Installation af et trådløst netværkskort

1.

Find PCMCIA-panelet på den bærbare computer , der typisk findes på venstre side af den bærbare computer.

2.

Åbn PCMCIA-panelets slot. Sørg for, at kanten af ​​kortet med forbindelseshullerne vender mod PCMCIA-pladsen .

3.

Indsæt netværkskortet i sporet. Hvis udløserknappen ved siden af ​​PCMCIA-panelet dukker ud, er kortet helt sat i sporet. Vent til den bærbare computer Bekræft, at netværkskortet er blevet installeret med en bekræftelseslyd.

Tips og advarsler

  • Træk ikke kortet i slot. Hvis netværkskortet
  • Hvis der ikke er nogen konformationslyd efter et par sekunder, skal du kontrollere computerens højttaler. Hvis højttalerne er tændt, har PCMCIA-drivere ikke er installeret eller ikke indlæst korrekt.
  • En trådløs adapter er et trådløst netværkskort, der forbinder til et computernetværk via radiofrekvens. Trådløse netværkskort er afgørende for, at computere kan oprette forbindelse til internettet uden at være bundet til en slags kabel. En af de største producenter af trådløse netværkskort er Belkin International. Som med de fleste andre netværkskort kan installation af en Belkin trådløs adapter udføres i et par trin.