Sådan øges en trådløs adapterens rækkevidde

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Download og installer de nyeste drivere, der tilbydes til din trådløse adapter fra adapterens websted eller din computerproducents websted.

2.

Klik på 'Start', og klik derefter på 'Kontrolpanel.' Dobbeltklik på 'Netværksforbindelser' og højreklik på ikonet for trådløst netværkskort. Klik på 'Egenskaber' i menuen, der vises.

3.

Klik på knappen 'Konfigurer' på fanen 'Generelt', og klik derefter på fanen 'Avanceret' i vinduet som vises.

4.

Klik på hver 'Power' -indstilling i vinduet 'Property', og klik derefter på rullemenuen 'Value'. Vælg den højeste indstilling for hver 'Power' -egenskab, og klik derefter på 'OK' -knappen.

5.

Tilslut en antenne med høj forstærkning til den trådløse adapter. Disse antenner producerer et stærkere udgående signal.

Tips og advarsler

  • Ikke alle trådløse adaptere har eksterne antennestik. Hvis de ikke gør det, begrænser det mængden af ​​yderligere trådløse rækkevidde, du kan opnå.
  • Trådløse adaptere med høj forstærk antenner og trådløse adaptere med antennekoblinger understøtter mange forskellige typer stik. Sørg for at få en antenne der understøtter den samme konnektortype, der følger med den trådløse netværkskort.
  • Antenner, der er direkte forbundet til den trådløse adapter uden brug af kabler, foretrækkes for dem, der har brug for et kabel mellem adapteren og antennen . Dette skyldes, at forbindelseskablet kan svække signalet.
  • Trådløse adaptere varierer meget i de chips, de bruger, måden deres antenner er designet på, og den strøm, de kan understøtte. Alle spiller en faktor i det trådløse netværkskort, som understøttes af adapteren. Netværksinterferens og placering af computeren har også indflydelse på området. Et par tweaks til den trådløse netværkskort kan hjælpe dig med at øge rækkevidden.