Sådan opgraderer du hukommelsen i en Cisco 1800 Series Router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tryk på tænd / sluk-knappen for at slukke routeren. Træk stikket ud af stikkontakten.

2.

Fjern skruen, der fastgør chassisdækslet. Skruen er på bagsiden af ​​toppen af ​​dækslet.

3.

Indsæt spidsen af ​​en fladskruetrækker i pry-punktet på den ene side af chassisbetræk . Drej skruetrækkeren 90 grader for at løsne chassisdækslet fra chassiset. Gentag processen med pry-punktet på den modsatte side af chassisdækslet.

4.

Skub chassisdækslet væk fra bunden af ​​chassiset. Placer routeren på en antistatisk matta for at forhindre det i at blive beskadiget under hukommelsesopgraderingen.

5.

Find DIMM-hukommelsessporet på højre side af routerens systemkort. Træk låsene væk fra begge ender af hukommelsesmodulet, hvis en allerede er installeret og udskiftes. Modulet løfter en smule. Løft hukommelsesmodulet ud af stikket.

6.

Sæt kanten af ​​det nye DIMM-hukommelsesmodul i sporet i en 45 graders vinkel. Tryk let på modulet ned i stikket, indtil klip på hver side af modulet klikker på plads.

7.

Skub chassisdækslet tilbage på chassiset. Udskift skruen øverst på chassisdækslet.

Cisco 1800 Series-faste konfigurationsrutere indeholder 128 MB intern DRAM-hukommelse, der er installeret på systemkortet. De indeholder også en enkelt 200 DIN DDR Small Outline DIMM eller SODIMM slot, der kan rumme op til 256 megabyte ekstra hukommelse, i maksimalt 384 MB intern DRAM hukommelse. Forøgelse af RAM-hukommelsen øger routerens ydeevne, hvilket gør det mere effektivt. Jo større netværket routeren er tilsluttet, desto større er behovet for yderligere hukommelse.