Sådan opsættes Host Headers i IIS

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen og vælg 'Administrative værktøjer'. Klik på 'Internet Information Services (IIS) Manager.' Dette åbner din hovedkonsol.

2.

Højreklik på dit webservernavn og vælg 'Ny'. Klik på 'Websted' for at åbne guiden for den nye hjemmeside. Klik på 'Næste' på åbningsskærmen.

3.

Skriv en venlig beskrivelse for hjemmesiden og klik på 'Næste'. Vælg 'All Unassigned' i rullemenuen. I tekstboksen 'Host Header' skal du indtaste det navn, dine brugere indtaster for at få adgang til hjemmesiden. F.eks. Tilføj 'mywebsite.com', hvis det er dit domænenavn. Klik på knappen 'Næste'.

4.

Klik på knappen 'Gennemse' for at vælge en placering på harddisken for at gemme filerne. Klik på 'OK' i den åbne dialogboks og klik derefter på 'Næste' i guidenvinduet.

5.

Vælg 'Læs' fra listen over tilladelser og klik derefter på ' Næste.' Klik på 'Udfør' for at gemme dine indstillinger og lukke guiden. Åbn en webbrowser og indtast det venlige værtsoverskriftsnavn, du konfigurerede i trin tre i navigationstastaturet. Dette tester de nye indstillinger for din hjemmeside.

Værtsoverskrifter gør det muligt for dine brugere af Internet Information Services at indtaste et venligt domænenavn i en webbrowser og få adgang til det rigtige websted på din server. Værtsoverskrifter bruges på en IIS-server, når den har flere websteder konfigureret på computeren. Det er også gavnligt, hvis IIS-serveren kun er konfigureret med en IP-adresse. Værtsoverskrifterne bruges til at lede brugeren til den rigtige hjemmeside.