Sådan opsættes IIS Email

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen og klik på 'Administrative værktøjer.' Klik på 'Internet Information Services (IIS) 6.0 Manager' for at åbne din hovedkonsol.

2.

Klik på dit IIS-servernavn på venstre side af vinduet. Højreklik på ikonet 'SMTP Virtual Server' på listen over udvidede muligheder og klik på 'Egenskaber'.

3.

Klik på fanen mærket 'Levering'. I dette vindue skal du klikke på knappen 'Avanceret' for at åbne et nyt konfigurationsvindue.

4.

Indtast din e-mail-serverens IP-adresse i tekstboksen mærket 'Mail Server. 'Hvis du er vært for din e-mail-tjeneste med en ekstern udbyder, giver udbyderen dig denne IP-adresse. I tekstfeltet' Domæne 'skal du indtaste dit websteds domænenavn.

5.

p> Klik på 'OK' for at gemme ændringerne. For at sikre, at ændringer er trådt i kraft, højreklik på dit IIS-servernavn igen og vælg 'Genstart'. Dette genstarter IIS-tjenesten og initialiserer eventuelle ændringer.

IIS-konsollen (Internet Information Services) giver dig mulighed for at konfigurere et websted til dit netværk. Det giver dig også mulighed for at oprette Simple Main Transfer Protocol (SMTP), som er det primære system, der leverer email til dine brugere. SMTP ruter e-mails fra en netværksbrugercomputer til modtagerens server. Dette er en fordel, hvis du skal konfigurere e-mail-routing til dit netværk.