Sådan tilslutter du en computer til en telefon

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut telefonlinjen til modemmet fra internetudbyderen.

2.

Brug et Ethernet-kabel til at forbinde modemet til routeren. Slut computeren til routeren med et andet Ethernet-kabel. Tænd computeren, og sæt routeren installationsskiven i computerens cd-drev. Følg trinvise instruktioner for at installere softwaren til routeren.

3.

Tilslut router og modem til en stikkontakt, og tryk på 'ON' knappen på bagsiden. Søg efter grønne og gule lys for at 'blinke' for at vise, at enhederne virker.

4. < / p>

Opret en internetforbindelse. Gå til menuen 'Start' på computeren og klik på 'Netværk'. Klik på 'Konfigurer en forbindelse eller netværk' under 'Netværks- og delingscenter' for at oprette et internet tilslutning.

Vælg din forbindelse og vælg 'Næste'. Indtast oplysningerne fra din internetudbyder og klik på 'Opret.' Klik på 'Administrer netværksforbindelser' og find din forbindelse Højreklik på forbindelsen og klik på 'Connect / Disconnect' for at oprette forbindelse til internettet.

En computer kan sluttes til en telefonlinje med de rigtige netværksværktøjer. Køb en router for at forbinde telefonlinjen til computernetværket. Brug forbindelsen til at browse internettet og få adgang til andre computere på netværket.