Sådan uploades filer til FTP-websted

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Indtast adressen på det fjerntliggende websted, hvortil du overfører dine filer til browserens adresselinje og tryk på 'Enter.' Adresser for FTP-fjernwebsteder begynder med 'ftp: / / 'i stedet for det mere velkendte' http: // 'præfiks.

2.

Indtast dit brugernavn og adgangskode, hvis fjernwebstedet kræver det. Nogle websteder tillader anonym fil overfører og kræver ikke en login-konto. Hvis det er nødvendigt, vil du generelt finde instruktioner til at logge ind eller oprette en konto på samme webside, hvor du fandt den eksterne FTP-webadresse.

3.

Find området på siden, der er beregnet til upload af filer, og følg vejledningen. Uploadområdet og processerne varierer fra websted til websted.

4.

Følg vejledningen på FTP-siden for at finde den fil, du ønsker at uploade. Mange gange - men ikke altid - vil du se en knap mærket 'Gennemse' eller 'Find', som giver dig mulighed for at søge på harddisken til filen. Fremhæv fil til upload og klik på 'OK'. F Læg de vejledninger, der er angivet, for at uploade filen.

Tips og advarsler

  • Kør en viruscheck på din fil, inden du uploader den som en hilsen til filen
  • Distribution af musik, billeder, software eller andet materiale, som du ikke har ophavsret til, er ulovligt.
  • File Transfer Protocol (FTP) er et sæt regler, der letter kommunikationen mellem computere og servere på tværs af store afstande. FTP-websteder tillader overførsel af filer og mapper over internettet, ifølge Loyola College. Mens du kunne downloade et vilkårligt antal freeware FTP-klientprogrammer, kan du ved hjælp af din webbrowser tillade overførsel af filer uden behov for tredjeparts software.