Hvordan fejler jeg en Netgear WNDR3300 uden forbindelse til internettet?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kontroller, at Netgear WNDR3300 er korrekt forbundet til dit internetmodem via ethernetkabel. Et Ethernet-kabel skal tilsluttes både på bagsiden af ​​Netgear WNDR3300 og på bagsiden af ​​det trådløse modem. Dette Ethernet-kabel er det enkelt kabel, der overfører internetforbindelsen fra modemet til routeren.

2.

Kontroller, at dit modem faktisk er forbundet til internettet via et koaksialkabel . Et koaksialkabel skal køre mellem dit internetmodem og et internetstikkontakt. Dette kabel forbinder modemmet til internettet, og hvis det ikke er til stede eller ikke er tilsluttet korrekt, vil internetforbindelsen ikke kunne gøre det til Netgear WNDR3300 fordi det ikke eksisterer.

3.

Nulstil din Netgear WNDR3300. Hvis der er gemt en konfigurationsfejl i din Netgear WNDR3300-hukommelse, kan dette forhindre det i at bruge det tilsluttede internetmodem. Hold nede knappen 'Nulstil' på bagsiden af ​​Netgear WNDR3300, indtil enheden slukker og tændes igen at løse dette problem. Bemærk at dette også vil nulstille dine indstillinger, så du skal omkonfigurere din netværkssikkerhed, hvis du skal nulstille din trådløse router.

Hvis din Netgear WNDR3300 trådløse router ikke har nogen nuværende forbindelse til internettet, kan svaret ligge på et af to steder. Enten er din Netgear WNDR3300 trådløse router ikke korrekt forbundet til dit modem, eller modemmet selv er ikke korrekt forbundet til internettet. Heldigvis er ud af alle de problemer, du kan støde på med en Netgear WNDR3300 en mangel på internetforbindelse et af de mest lette at reparere.