Hvordan opretter jeg en ny ASP.NET webapplikation på en ekstern webserver?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på din lokale computers Windows-startknapp og vælg 'Alle programmer.' Vælg 'Administrative værktøjer' og klik derefter på 'Internet Information Services (IIS) Manager.'

2.

Højreklik på servernavnet til venstre og vælg 'Connect.' Indtast dit fjerncomputernavn i tekstboksen og klik på 'Connect.' Se en liste over websteder på fjernbetjeningen.

3. Højreklik på dit fjernbetjeningsnavn og vælg 'Ny'. Klik på 'Virtual Directory' og derefter 'Next' i vinduet åbnet konfigurationsguide. Indtast et navn til den virtuelle mappe og klik på 'Næste'. Klik på knappen 'Gennemse' og vælg et sted for den virtuelle mappe. Her gemmer du dine nye applikationsfiler på serveren. Klik på 'Næste' og derefter 'Afslut' for at lukke indstillingsvinduet.

4.

Klik på din lokale computers 's' Start '-knap igen og vælg' Alle programmer '. Vælg 'Visual Studio' i programgrupperne og klik derefter på 'Visual Studio .NET' for at åbne din .NET-konsol.

5.

Klik på menupunktet 'Fil' og derefter 'Ny.' Vælg 'Projekt' fra de nye menupunkter. Vælg 'ASP.NET Web Application', når du bliver bedt om typen af ​​projekt.

6.

Indtast din fjerncomputers navn og virtuelle mappe i tekstboksen 'Placering'. Hvis din servers navn f.eks. Er 'myserver' og den nye virtuelle mappe er 'mydir', skal du indtaste følgende i tekstboksen:http: / / myserver / mydirKlik på 'OK' for at gemme dine indstillinger og oprette ASP.NET applikationen på den eksterne server.

ASP.NET-platformen gør det muligt for webudviklere at oprette hjemmesider, der bruger C # og VB.NET programmeringssprog. For netværksadministratorer, der administrerer flere eksterne webservers, skal du oprette en ASP.NET Web-applikation tilslutning til den eksterne server og indstille konfigurationerne for programmet. Internet Information Services (IIS) giver en guide til hurtig opsætning af en ny ASP.NET applikation.