Sådan deaktiveres NTLM-godkendelse til IIS

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen og vælg 'Administrative værktøjer'. Klik på 'Internet Services Manager.' Dette åbner din IIS-konsol.

2.

Højreklik på det websted, du vil redigere. Vælg 'Egenskaber'. Klik på fanen 'Directory Security' i vinduet Åbn egenskaber.

3.

Klik på knappen 'Rediger'. Fjern markeringen ud for 'Aktivér anonym adgang'. Dette deaktiverer den anonyme adgang ved hjælp af NTLM-godkendelse. Nu skal brugerne indtaste et brugernavn og kodeord, før de læser webindhold.

4.

Klik på 'OK' for at gemme dine indstillinger. Klik på 'OK' igen i hovedegenskabsvinduet for at lukke det. Højreklik på webstedet igen og vælg 'Genstart'. Dette genstarter IIS-tjenesterne, så de nye indstillinger træder i kraft.

NT LAN-administrator (NTLM) -protokol tillader netværksadministratorer, der er vært for websider på en internetinformationstjeneste (IIS) -computer for at integrere Windows-anonym godkendelse. Det betyder, at brugerne ikke bliver bedt om et brugernavn og adgangskode, når de ser websider på serveren. Den anonyme bruger bruges af serveren til at få adgang til serverfiler. Denne godkendelse er usynlig for weblæseren. Du deaktiverer denne type adgang i IIS for at tvinge en bruger til at logge ind på webserveren ved hjælp af sit eget brugernavn og adgangskode på netværket.