Sådan eksporteres Exchange 2003-postkasse til en PST-fil

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Download ExMerge Wizard for Exchange 2003 (se Ressourcer). Højreklik på download og klik på 'Uddrag her.' Højreklik på programmet 'exmerge.exe' og klik på 'Kopier'. Klik på 'Start', klik 'Kør', og skriv derefter '\% Program Files\% \ Exchsrvr \ bin' og tryk 'Enter'. Tryk på 'Ctrl' + 'V' for at indsætte filen exmerge.exe her.

2.

Klik på 'Start', 'Alle programmer', 'Microsoft Exchange Server' 'Active Directory-brugere og computere.' Vælg din Exchange Server i listen til venstre. Højreklik på den postkasse, du vil eksportere, og klik på 'Egenskaber'. Klik på 'Avanceret', og klik derefter på 'Postkasse rettigheder'. Rul ned på listen 'Tilladelser' og klik på 'Tillad' ud for 'Fuld postkasseadgang'. Klik på 'Anvend' og derefter 'OK'.

3.

Skift tilbage til mappen 'bin' og dobbeltklik på 'exmerge.exe' for at starte programmet. Klik på 'Next', klik på 'Export or Import (Two Step Procedure)', og klik derefter på 'Next'. Klik på 'Uddrag data fra en Exchange Server-postkasse.'

4.

Vælg din Exchange Server i kildelisten, og giv yderligere oplysninger om nødvendigt. Klik på 'Næste'. Vælg den postkasse type, du vil udtrække fra listen 'Database Selection'. Vælg den specifikke postkasse, du vil udpakke i vinduet 'Postkassevalg', og klik derefter på 'Næste'. Indstil de 'Lokale' indstillinger, du ønsker at udtrække. Klik på 'Næste', og klik derefter på 'Gennemse'. Vælg et sted, hvor din PST-fil skal gå.

5.

Klik på 'Gem indstillinger' og derefter 'Næste'. Når udvindingen er færdig, bliver du bedt om at logge på filen.

Hvis du vil eksportere din Exchange-postkasse til selvstændig brug, skal du eksportere den som en PST. Microsoft Exchange Server er et administrativt serverprogram, der styrer netværkets e-mails, kalender, opgaveorganisation og adressebogstjenester. Anvendes i store organisationer, kontrollerer Exchange Server den bageste ende for al kommunikation. Hvis du har brug for at få adgang til din postkasse, skal du få adgang til det via Exchange Server. Eksportere postkassen til en PST gør det muligt at få adgang til det (til det punkt). For at eksportere en postkasse til PST skal du bruge guiden Microsoft ExMerge.