Sådan fejlfindes NETGEAR MR314

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kontroller kablet mellem routeren, modemet og computeren for at sikre, at alt forbinder korrekt. Find Ethernet-porten på bagsiden af ​​dit internetmodem. Spor Ethernet-kablet for at sikre, at kablet tilsluttes WAN-porten (Wide Area Network) på bagsiden af ​​Netgear-routeren. Hvis du har en computer, der er hårdt tilsluttet til routeren, skal du lokalisere LAN-porten (Local Area Network) på bagsiden af ​​routeren og spore kablet for at sikre, at kablet forbinder til Ethernet-porten på computeren. Hvis nogen af ​​disse kabler ikke er tilsluttet korrekt, skal du omkonfigurere dem og kontrollere din netværksforbindelse.

2.

Sluk computeren, routeren og modemet for at fuldføre en strømcyklus af dit hjemmenetværk. En strømcyklus, der ofte kaldes en genstart, rydder midlertidig cache fra alle tre stykker udstyr og etablerer en frisk forbindelse. Tænd for internetmodemet og vent i 60 sekunder. Modemet har et lys til at indikere internetoverførsel. Hvis lyset ikke lyser, er problemet ikke med routeren, fordi modemet ikke modtager internet fra din udbyder. Kontakt din udbyder for at rapportere internetbruddet. Hvis modemet tændes og angiver internetudsendelse, skal du tænde for Netgear-routeren. Vent et ekstra 60 sekunder for internetlyset til at belyse. Hvis internettet lyser, skal du tænde for computeren. Vent til computeren skal starte helt op. Denne tidsramme varierer. Åbn en internetbrowser og forsøg på at få adgang til en hjemmeside. Hvis hjemmesiden lægges, mistede netværket simpelthen forbindelsen med internettet. Hvis internetlyset ikke tændes efter 60 sekunder eller hjemmesiden ikke indlæses, kan problemet være med kablerne.

3.

Udskift Ethernet-kablerne med nye. Kontroller, at modemets Ethernet-port forbinder routerens WAN-port. Hvis du har en computer, der er fast til routeren, skal du sørge for, at kablet, der forbinder de to, er tilsluttet routerens LAN-port og computerens Ethernet-port. Gå gennem strømcykeltrin igen.

4.

Placer enden af ​​en papirclips ind i nulstillingshullet på bagsiden af ​​routeren og hold det på plads i 10 sekunder. Dette nulstiller alle fabriksindstillingerne. Gentag strømcykeltrin igen. Hvis du stadig ikke kan oprette forbindelse til internettet, skal du kontakte din internetudbyder for at sikre, at der ikke opstår serviceafbrydelser. Hvis det ikke er tilfældet, kontakt Netgear til en fabriksudveksling af din router.

Til tider kan du finde det umuligt at forbinde dine computere til en Netgear MR314 trådløs router, eller du kan endda opleve, at når du er tilsluttet, kan du ikke oprette forbindelse til internettet. Inden du ringer til din internetudbyder eller går ind i computerens indstillinger og foretager ændringer, skal du udføre grundlæggende fejlfinding af routeren. Ofte er manglen på internetforbindelse skyld i internet trådløs router.