Sådan laver du en trådløs parabolantenne

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Placer avis på en arbejdsflade. Placér parabolnettet parabolantenne med forsiden nedad på avisen. Mål på tværs af bredden og højden af ​​skålen for at finde midten. Lav et mærke i midten med blyanten.

2.

Bor et hul gennem midten med den bærbare boremaskine. Drej den bærbare boremaskine langs hullets indside for at udjævne eventuelle griser i metalet af fadet.

3.

Sæt WiFi-antennen gennem hullet, indtil bagsiden er to inches fra hullet. Påfør varm lim fra den varme limpistol omkring hullet for at cementere WiFi-antennen på plads. Lad den varme lim sætte i 10 minutter.

4.

Tag skålen i din baggård. Tilslut antennekablet, der kommer fra den bageste ende af WiFi-antennen, til WiFi-hunstikket i den ene ende af en antenne-til-koaksialadapter. Skru den ene ende af et koaksialkabel på koaksialstikket i den anden ende af antennen-til-koaksialadapteren.

5.

Stil din parabolantenne mod siden af ​​huset eller et træ, så det står i retning af en WiFi-sender. For eksempel er et gratis WiFi-hotspot i en butik placeret lidt væk. Før koaksialkablet ind i dit hus.

6.

Skru enden af ​​koaksialkablet i koaksialstikket på koaksial-til-N-adapteren. Sæt 'N' -stikket i den ene ende af Pigtail N-adapteren i den anden stikkontakt på koaxial-til-N-adapteren.

7.

Stik stikket på den anden ende af Pigtail N-adapteren i antennestikket på et trådløst WiFi-kort eller en trådløs router.

Tips og advarsler

  • hentet fra en satellitudbyder eller brugt på auktionswebsteder.
  • Brug arbejdshandsker til at beskytte dine hænder, mens du bruger den bærbare boremaskine.
  • En WiFi-antenne har til formål at modtage trådløse signaler fra en WiFi-sender. Oprettelse af en WiFi-antenne fra en parabolantennet parabol, der anvendes til satellitmodtagelse, sikrer en stærk og stabil modtagelse af WiFi-signalet. Der kræves et par husholdningsværktøjer sammen med nogle forsyninger fra en elektronikforretning eller en hobbybutik. Voksenovervågning er et must, hvis du er mindreårig, da elværktøjer skal bruges.