Sådan opbygges en antenne til et trådløst LAN

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Stil juiceburken på bordet. Fjern toppen af ​​dåsen med dåseåbningen. Hæld indholdet ud i en anden beholder. Vask kanen i køkkenvasken med opvaskemiddel. Tør kanen ud med et papirhåndklæde.

2.

Læg et blad avis på et bord for at beskytte overfladen mod at blive beskadiget. Stå dåsen på avisen med den åbne ende vendt opad. Afskåret et tre-tommers stykke fra enden af ​​kobbertrådspolen med et par saks. Placer stykket kobbertråd på avisen.

3.

Mål fem tommer fra bunden af ​​dåsen. Bor et hul i kanens side ved fem-tommers mærket med den bærbare boremaskine. Glat ud i siderne af hullet ved at dreje den bærbare bores bit rundt hullets inderside.

4.

Placer N-adapteren på avisen med stikkontakten vender opad. Opvarm loddemetal i tre minutter. Lod en ende af kobbertråd til centerkontakten på N-adapterens stik. Lad loddet køle i to minutter.

5.

Sæt den ledige ende af kobbertråden i hullet i dåsen. Skub N adapteren mod hullet i dåsen. Løsn siderne af N-adapteren på dåsen. Lad loddet køle i to minutter. Gentag denne procedure. Lad loddet køle i to minutter. Tag stikket ud af stikket.

6.

Tilslut N-hanstikket i den anden ende af pigtail N-adapteren i stikkontakten på N-adapteren. Skub 'N' hanstiket fast i N-adapterens stikkontakt med fingrene.

7.

Tag den antenne, du nu har overført til den trådløse enhed, der vil bruge LAN'et - for eksempel en bærbar computer, der har et Wi-Fi-kort i sin sideslot. Træk Wi-Fi-kortet ud af spalten på den bærbare computer med fingrene.

8. Tag den gummiprop, der dækker antennestikket med fingrene, i. Stik den frie ende af pigtail N-adapteren i antennestikket. Sæt Wi-Fi-kortet ind i den bærbare computer. Drej den åbne ende af din antenne i den generelle retning af LAN'ens Wi-Fi-sender.

Tips og advarsler

  • Arbejdshandsker kan beskytte Hænderne bliver brændt af loddet.
  • En Wi-Fi-antenne er mest effektiv, hvis den kan lede sig mod Wi-Fi-senderen på et trådløst lokalnetværk eller 'LAN' som det mere almindeligt kaldes. Opbygning af en antenne til brug med et LAN kræver ikke særlige færdigheder, selvom evnen til at bruge elværktøjer vil fremskynde processen betydeligt. Nogle værktøjer, som findes i de fleste husstande sammen med nogle fælles ting, er nødvendige, som det er en dåse fra en købmand. Elektroniske dele købt fra en hobbybutik eller computer butik skal også erhverves.