Sådan opsættes SSL på IIS 6.0

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows-webserver 'Start' -knappen og vælg 'Administrative værktøjer'. Klik på 'Internet Information Services Manager (IIS)' for at åbne din konsol.

2.

Højreklik på det websted, du vil konfigurere med SSL, og vælg 'Egenskaber'. Dette åbner en konfigurationsmanager. Klik på fanen 'Avanceret' i det åbne vindue.

3.

Indtast '443' i afsnittet 'Avanceret webstedsidentifikation'. Dette er portnummeret til SSL-protokollen.

4.

Klik på fanen 'Directory Security'. Klik på knappen 'Rediger'. Marker afkrydsningsfeltet 'Kræv sikker kanal (SSL)' for at aktivere SSL-protokollen på sikre sider. Marker 'Aktivér klientcertifikatkortlægning.'

5.

Klik på 'OK' for at gemme dine indstillinger. Højreklik på webstedet på venstre side af IIS-konsollen og vælg 'Udforsk.' Dette giver dig mulighed for at teste dine nye indstillinger og se webstedets filer.

Secured Sockets Layer (SSL) giver dine websteder kryptering. Kryptering er en teknologi, der bruges til at kode dine oplysninger, så den kan ikke læses af hackere eller andre uautoriserede personer. Du konfigurerer SSL på din internetinformationstjeneste (IIS) -computer for at beskytte dine læsers og kunders privatliv. Oplysninger, som f.eks. Finansielle, medicinske eller login-oplysninger, er kodet fra webbrowseren til servercomputeren.