Kabler til kabelforbindelser til kabel

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Mål og skær længden af ​​kabel, som du skal køre. Strip ca. 3/4 tommer af den ydre isolering ved hjælp af kabelstrimmeren eller et par diagonaltænger. Fjernelse af den ydre isolering vil udstille 4 par snoet ledninger inde i kablet. Vær ekstra forsigtig for ikke at beskadige eller beskadige isolering af indvendige ledninger.

2.

Slap af de snoet ledninger. Rett trådene og arranger dem fra venstre mod højre i henhold til følgende rækkefølge: hvid / orange, orange, hvid / grøn, blå, hvid / blå, grøn, hvid / brun og derefter brun.

3.

Sæt ledningerne i hullerne bag på RJ-45-stikket uden at forstyrre kabelsætningen. Skub ledningerne helt ind i RJ-45-stikket, indtil de når hulrummets ende. Sørg for, at ledningerne er nemmere tilpas, og at farvearrangementet er korrekt.

4.

Placér RJ-45-stikket i krympehullets krympehul og tryk derefter ned for at låse stikket på kablet og for at indstille stikstifterne i kabelskablerne. Gentag den samme procedure i den anden ende af Cat-5-kablet.

Cat-5 eller kategori 5-kabler bruges til computernetværk såsom internet- og Ethernet-computernetværk. De er også vant til at bære mange andre signaler som telefoni og video. Selvom det stadig er meget udbredt, er kategori 5-kabler blevet erstattet af kategori 5e og kategori 6-kabler. Cat-5-kabler kommer i formonterede længder, men du kan spare penge ved at tilslutte dine egne kabler - især hvis du skal installere flere med forskellige længder.