Sådan konfigureres NTP Windows

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen og indtast 'cmd' (ingen citater) i søgefeltboksen. Tryk på 'Enter' for at åbne kommandolinjen.

2.

Skriv 'net tid /?' (ingen citater) i kommandoprompten og tryk på 'Enter' for at se en liste over muligheder. Dette er gavnligt, hvis du glemmer den rigtige syntaks for kommandoen.

3.

Indtast 'net tid \\ server' (ingen citater) i kommandoprompten og tryk på 'Enter. ' Udskift 'server' med navnet på den Windows-server, du vil synkronisere. Dette opretter NTP-serveren på din maskine.

4.

Indtast 'w32tm / resync' (ingen citater) og tryk 'Enter'. Dette synkroniserer systemets tid med det samme, så dit systemur er opdateret til den aktuelle servertid.

Windows-kommandolinjeværktøjet 'net tid' angiver dine netværksprotokol-indstillinger. NTP er en protokol, der bruges af netværksadministratorer til at synkronisere tiden på alle netværkscomputere. Windows-domænecontrolleren giver en central placering for opdateringerne, og hver Windows-klientmaskin kræver konfigurationer til opsætning af tjenesten. Dette er gavnligt, når du skal planlægge processer på en klientcomputer, der afhænger af systemtiden.