Sådan sikkerhedskopieres en Windows Home Server Computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på 'Windows Home Server Console' genvej eller program link for at åbne programmet. Klik på ikonet 'Computere og sikkerhedskopiering' i øverste navigationslinje i konsolgrænsefladen. Alle tilsluttede computere vil liste i den venstre markeringsrude.

2.

Højreklik på den computer, der skal sikkerhedskopieres, og vælg 'Tilpas sikkerhedskopiering' fra kontekstmenuen. Klik på 'Næste'. Vælg de drev og partitioner, der skal sikkerhedskopieres, og klik på 'Næste'. Markér afkrydsningsfeltet foran alle mapper eller filer, der udelukkes fra backupen, og klik på 'Næste'.

3.

Klik på 'Afslut' på verifikationssiden. Sikkerhedskopien er indstillet til den specificerede computer. Gentag processen for hver computer på Windows Home Server-netværket.

Tips og advarsler

  • Eksterne harddiske kan være forbundet til Windows Home Server-computeren til ekstra lagerplads til sikkerhedskopieringsmedier. Men når en ekstern USB-harddisk er forbundet til Windows Home Server-computeren, formateres den eksterne harddisk automatisk. Sørg for, at alle filer på det eksterne drev er blevet kopieret, inden du har tilføjet drevet til netværket.
  • Microsoft Windows Home Server leveres med et deluxe backup og opsving værktøj, der gør det muligt for netværksejer at konfigurere daglige back-ups af alle computere på netværket. Derudover oprettes back-ups på tværs af flere harddiske. I tilfælde af harddiskfejl er sikkerhedskopieringsdata beskyttet. Back-ups til Windows Home Server oprettes ved hjælp af 'Computer og Backups' -grænsefladen i Windows Home Server Console. Back-ups for hver computer på netværket kan planlægges fra denne centrale placering.