Fordele og ulemper ved bredbåndstelefonservice

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Bredbåndstelefontjeneste er også kendt som Voice Over IP eller VOIP. For at kunne begynde at bruge bredbåndstelefontjeneste skal du have højhastigheds-internet og en telefon. De fleste bruger allerede bredbåndstelefontjeneste og nyder de penge, de kan spare med denne type telefontjeneste. Der er dog masser af fordele og ulemper ved at have bredbåndstelefontjeneste.

Pro: Spare penge

Med priserne for lokale og langdistance-telefontjenester kan brugen af ​​bredbåndstelefon service spare dig for mange penge. Afhængigt af hvilken type bredbåndstjeneste du beslutter dig for at bruge, kan du gøre pc til pc-opkald ubegrænset gratis eller for et lille månedligt gebyr og med en adapter kan du ringe ubegrænset fra din hjemme telefon, så længe du har højhastigheds internet adgang. At spare penge ved hjælp af bredbåndstelefontjeneste er sandsynligvis den største fordel ved denne type tjeneste.

Pro: Portabilitet

Visse typer af bredbåndstelefonitjenester gør det muligt for kunden at bruge deres bredbåndstelefontjeneste, hvor som helst de bare ved at logge ind deres VOIP-konto. Andre typer af bredbåndstelefonitjenester giver dig mulighed for at tilslutte en lille adapter til en computer for at bruge telefonen, hvor som helst der er højhastighedsadgang til internettet. Det betyder, at hvis du er ude af landet, og du har ubegrænset langdistance på din VOIP-konto, kan du enten logge ind på din VOIP-konto eller tilslutte en adapter til en computer med højhastighedsadgang til internettet og ringe lang afstand uden at blive opkrævet for det .

Pro: Ekstra funktioner gratis

Med bredbåndstelefon service eller VOIP har kunden også adgang til ekstra funktioner uden ekstra gebyr. Disse kan omfatte gratis opkalds-id, gratis opkald venter, gratis talepost og gratis trevejsopkald. Disse er normalt inkluderet uden ekstra omkostninger.

Con: Serviceafbrydelse

En ulempe ved at have bredbåndstelefontjeneste er, at hvis du har strømafbrydelse eller har computerproblemer, vil du få afbrydelse af tjenesten. Dette skyldes, at bredbåndstelefontjenesten kun virker med arbejdsstyrke og en arbejdende computer. Dette er en stor ulempe.

Con: Lydkvalitet

Nogle bredbåndstelefontjenester har meget dårlig lyd og pålidelighedskvalitet. Dette betyder, at siden stemme-data ankommer krypteret, kan personen i den anden ende lyde længere væk, eller der kan være et ekko, mens du snakker med nogen. En persons internetforbindelse og afstand spiller en stor rolle i lydkvaliteten. Hvis du befinder dig i et højt trafikområde, kan telefonopkaldet lyde lidt væk, og der kan være et ekko.