PCAnywhere Information

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Funktion

Med Symantecs pcAnywhere-software kan brugere logge ind på deres personlige eller erhvervsmæssige computer fra alle steder. Brugere kan bruge ekstern adgang til at se dokumenter og filer på værtscomputeren.

Computerkrav < / h2> Symantecs pcAnywhere-program kræver, at Internet Explorer version 6.0 eller nyere fungerer korrekt med et Windows-operativsystem. Brugere kan også køre dette program sammen med et Linux- eller Mac OS X-operativsystem og en internetbrowser som Firefox version 1.5 eller nyere eller Safari version 3.1.2 eller nyere.

Omkostninger

Fra august 2010 12,5-versionen af ​​pcAnywhere blev prissat til $199 på den officielle hjemmeside. Forbrugerne kan downloade dette program direkte fra Norton Symantecs websted.

Overvejelser

Brugere af pcAnywhere 12.5 har ikke evnen til at streame lydspor, ifølge en anmeldelse fra NotebookReview.com. Dette forhindrer brugere i at få adgang til lyd til streaming videoer, der er placeret på værtscomputeren. Symantec producerer pcAnywhere software; det giver brugerne adgang til en computer uden fysisk at sidde foran den. 12.5-versionen af ​​dette produkt er den nyeste version af softwaren fra 2010 og fungerer sammen med Windows 7, Windows Vista og Windows XP.