Sådan ændres kodeordspolitikken på server 2008

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen og indtast 'gpedit.msc' i tekstboksen. Tryk på 'Enter' for at åbne GPO editoren.

2.

Klik på ikonet 'Computer Configuration' på venstre side af GPO editoren. På listen over valgmuligheder, der vises under dette ikon, skal du klikke på 'Windows-indstillinger', 'Sikkerhedsindstillinger', 'Kontopolitikker' og derefter 'Adgangskodepolitik'. Dette viser en liste over valgmuligheder for adgangskodepolitik i ruten med centrale detaljer.

3.

Dobbeltklik på en af ​​de valgmuligheder for adgangskodepolitik, du vil implementere. Hvis du f.eks. Vil kræve en bestemt adgangskode længde, skal du dobbeltklikke på 'Minimum password length'. Dette åbner et konfigurationsdialogvindue.

4.

Indtast egenskaberne for politikken. For eksempel, for den mindste adgangskode længde, indtaste den mindste mængde tegn, der kræves for en adgangskode. Et typisk minimum antal tegn er otte for et netværkskodeord.

5.

Klik på knappen 'OK' for at gemme dine ændringer. Fortsæt med at ændre hver politik, indtil du har opfyldt kravene til adgangskodepolitikken. Luk GPO-editoren, når du gennemfører ændringerne.

Du konfigurerer adgangskodepolitikken på dit Windows 2008-servernetværk ved at bruge gruppepolitisk objekt eller GPO. GPO kontrollerer alle aspekter af dit netværk, herunder adgangskodepolitikken. Password-politikens præferencer omfatter indstilling af en ønsket længde, tegn og frekvens, for hvilken adgangskoden skal ændres. Fordelen ved en adgangskodepolitik er beskyttelsen mod uautoriseret adgang, hvis en Windows 2008-adgangskode er kompromitteret.