Sådan testes NTP

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Højreklik på datoen og klokken i systembakken. Vælg 'Juster dato / klokkeslæt' for at åbne dato- og klokkeslætskonfigurationsvinduet. Ændre tiden til en forkert værdi. Denne værdi opdateres, når du resynkroniserer systemtiden med NTP-serveren.

2.

Klik på Windows 'Start' -knappen og indtast 'cmd' i tekstboksen. Tryk på 'Enter' for at åbne kommandolinjeprogrammet.

3.

Indtast 'net tid / querysntp' i kommandoprompten og tryk 'Enter'. Udgangen viser dine NTP-serverindstillinger. Dette sikrer, at din NTP-tidsserver er konfigureret i Windows-registreringsdatabasen.

4.

Indtast 'w32tm / resync' for at genkonkronisere din systemtid med NTP-serveren. Dette ændrer den værdi, du angiver i trin 1 til serverens tid. Dette tester, at du kommunikerer med serveren, og du har adgangsrettigheder på netværket.

Network Time Protocol (NTP) er installeret på mange netværkscomputere for at sikre, at alle klientmaskiner har samme tidsværdi konfigureret. Dette er gavnligt for netværksadministratorer, der kræver, at klientmaskiner har samme tid for planlagte opdateringer og processer. Windows-kommandolinjeværktøjet giver dig et 'net tid' -værktøj til at teste placeringen af ​​NTP-serveren og genkronisere systemtiden for at sikre, at tjenesten kører korrekt.