Sådan tilføjes en trådløs repeater

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Installer den nødvendige software

1.

Indsæt den ressourceskive, der fulgte med repeateren, i cd-rom-drevet på din computer. Installationsguiden skal starte. dobbeltklik på cd-rom-drevbrevet fra 'Denne computer' og find filen 'startup.exe' eller 'autorun.exe' i mappen.

2.

Klik 'Setup' eller 'Install' i installationsguiden vinduet. Dette starter softwareinstallationsprocessen. Guiden kan guide dig gennem installation af hardware. Følg vejledningen, der identificerer, hvordan du tilslutter Ethernet-kablerne til dine eksisterende netværkskomponenter.

3.

Klik på de resterende beskeder for at afslutte softwareinstallationen. Gennemgå dine indstillinger og klik på knappen 'Udfør'.

Installer den trådløse gentagere

< p> 1.

Sæt strømadapteren i den trådløse repeaterens strømforbindelse. Strømsporet er typisk placeret på bagsiden af ​​enheden.

2.

Skub den anden ende af strømadapteren i en åben og bekvemt placeret stikkontakt. Slå den trådløse repeater på ved hjælp af tænd / sluk-knappen, hvis det er nødvendigt.

3.

Indsæt den ene ende af Ethernet-kablet i den trådløse repeaters internetport.

p> 4.

Indsæt den anden ende af Ethernet-kablet i din routerens internetport.

Konfigurer den trådløse repeater

1.

Indsæt den ene ende af et Ethernet-kabel i LAN-porten på den trådløse repeater. Slut den anden ende til din computers Ethernet-port. Du behøver kun at gennemføre dette trin for at konfigurere dine gentagers indstillinger. Du kan fjerne kablet senere, hvis du har et trådløst netværk.

2.

Åbn din internetbrowser og indtast konfigurationsadressen fra producenten. Tryk på 'Enter' -tasten for at åbne konfigurationsloginsiden.

3.

Indtast loginoplysningerne fra producenten. Sørg for at ændre dine loginoplysninger for at forhindre sikkerhedsbrud.

4.

Klik på 'Trådløse indstillinger' for at indtaste dine netværksoplysninger. Du skal muligvis klikke på et opsætningslink for at finde trådløse indstillinger.

5.

Klik på din sikkerhedsindstilling. Du kan typisk vælge mellem WEP eller en variant af WPA. Vælg den sikkerhedsprotokol, som resten af ​​dine enheder anvender.

6.

Indtast din sikkerhedsnøgle eller adgangskode. Følg eventuelle resterende beskeder og klik på 'Udfør' eller 'OK' for at gemme dine ændringer.

Dit trådløse netværk har flere ulemper, der begrænser signalets rækkevidde, men at tilføje en trådløs repeater kan øge din computers adgang til dit netværk. Trådløse signaler er genstand for interferens fra en række kilder, herunder husholdningsapparater, metal og permanente bygningskonstruktioner. Derudover er en standard trådløs installation muligvis ikke tilstrækkelig til en stor bygning ifølge WirelessLANs. En repeater udvider netværkets rækkevidde, når du placerer enheden mellem din computer og din router, ifølge Microsoft. Du skal have en etableret router eller modem, internet service plan og en computer, der opfylder dine repeaters krav.