Sådan tilsluttes to computere med en USB-hub

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Indsæt cd'en, der fulgte med dit USB-hub eller sæt USB-hub'en i. Acceptér brugsbetingelserne og installer softwaren. Gentag denne proces på den anden pc.

2.

Se i nederste højre del af skærmen for et ikon, der viser to computere ved siden af ​​hinanden. Flyt musen over dette ikon. Dette ikon repræsenterer de aktuelle netværk, du er forbundet med. Hvis netværksnavnet læser 'Local Area Network' eller noget lignende, var forbindelsen vellykket.

3.

Klik på 'Start' -knappen, og åbn derefter 'Kontrolpanel'. ' Klik på linket 'Netværk' og find dit netværk. Højreklik på netværket og vælg 'Egenskaber'. Sørg for, at netværket fungerer korrekt ved at vælge 'Diagnose'.

Tips og advarsler

  • Nyere modeller af USB-hub og broer har muligvis ikke brug for nogen installation overhovedet og arbejde, når du er tilsluttet.
  • Universal Serial Bus (USB) -stikket er en fælles måde at tilslutte perifere enheder til pc'er på. USB-teknologien er optimeret til at forbinde små enheder til computere og ikke tilslutte computere til andre computere. USB-hubs og broer afhjælper imidlertid de fleste af de problemer, der opstår, når man forsøger at efterligne en standard kabel LAN-forbindelse. USB-hub emulerer en LAN-adapter og tillader to pc'er at blive tilsluttet. Én ulempe ved at bruge USB'er til at forbinde computere er den sommetider langsomme dataoverførselshastighed forbundet med USB.