Hvordan blokerer jeg WOW i Linksys?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut et Ethernet-kabel til en af ​​de nummererede Ethernet-porte på Linksys-router og sæt den anden ende i en Ethernet-port på din computer.

2. < / p>

Åbn et webbrowservindue og indtast '192.168.1.1' i webadresselinjen.

3.

Indtast brugernavn og adgangskode til administratorens konto på routeren. For at logge ind på en Linksys-router ved hjælp af standardadministratorens konto, skal du forlade brugernavnet tomt og indtaste 'admin' som adgangskode.

4.

Klik fanen 'Adgangsbegrænsninger' i linjen øverst i vinduet.

5.

Klik på 'Internetadgang' i den lille fane under de store faner.

6.

Klik på 'Aktiver' -knappen til højre for 'Status' og indtast et politiknavn i feltet nedenfor, f.eks. 'WoW Blocking'.

7 .

Klik på 'Rediger liste over pc'er.'

8.

Indtast IP-adressen på den computer, du vil blokere WoW-adgang på i midten af siden. Du skal kun indtaste det sidste afsnit i computerens IP-adresse - routerinterfacet giver resten. Hvis computerens IP-adresse er 192.168.1.190, vil du f.eks. Indtaste '190' i boksen efter første del af IP-adressen.

9.

Klik på 'Gem indstillinger', og luk det vindue for at vende tilbage til sektionen 'Internetadgang'.

10 .

Vælg 'TCP' i rullemenuen over knappen 'Tilføj / Rediger service'.

11.

Indtast '3724' i to bokse til højre for drop-down menuen.

12.

Klik på 'Save Settings' igen for at blokere WoW på din Linksys-router.

h4> Tips og advarsler

  • I afsnittet 'Tider' i internetadgangspanelet kan du oprette en tidsplan for, hvornår porten er blokeret, hvis du ikke vil afbryde adgangen 24 timer i døgnet.
  • Online videospil World of Warcraft er ekstremt populært, men nogle mennesker har været kendt for at spille for meget til deres eget gode. Hvis du har nogen i din husstand, der spiller for meget WoW, kan du konfigurere din Linksys-router for at forhindre, at spillet forbinder til spilserverne. WoW forbinder til spilservere via port 3724. For at forhindre forbindelsen at ske, skal du logge ind på din Linksys-router og blokere trafik på den pågældende port.