Hvordan fjerner jeg en PDA Net?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Start computeren og indtast et kodeord for at logge ind på din Windows-konto. Tillad, at Windows-skrivebordet skal indlæses.

2.

Klik på knappen 'Start' på din proceslinje i Windows. Denne knap er en cirkel med Windows-logoet inde i det.

3.

Klik på 'Kontrolpanel' til højre for menuen, der åbnes ovenfor. Klik på den grønne 'Programmer' overskrift i vinduet, der åbnes. Klik på 'Afinstaller et program' -tekst direkte under overskriften 'Programmer og funktioner'.

4.

Find 'PdaNet' i listen over programmer sorteret i alfabetisk rækkefølge. Klik på 'PdaNet' en gang for at markere den i blåt.

5.

Klik på knappen 'Afinstaller' ved siden af ​​knappen 'Organiser' over listen over programmer. PdaNet-afinstallationsguiden åbnes og spørger dig, om du er sikker på, at du vil afinstallere PdaNet. Klik på 'Ja', og PdaNet-filerne fjernes fra din computer.

6.

Genstart systemet, når afinstallationen er færdig. PdaNet bliver helt fjernet fra din computer og vil ikke længere være anvendelig til at tethering din internetforbindelse.

PdaNet-softwaren giver dig mulighed for at 'tinde' en mobil enheds internetforbindelse til din computer. Dette gør det muligt for din computer at få adgang til internettet ved hjælp af din smartphones 3G eller 4G-forbindelse. For at kunne gøre dette skal PdaNet installeres på din computer. Hvis du vil fjerne PdaNet fra din computer, kan du gøre det ved at afinstallere det fra Windows. Når du har afinstalleret PdaNet-programmet, kan du ikke længere få adgang til internettet ved hjælp af telefonens internetforbindelse.