Sådan forbinder du to computere med et Ethernet-netværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tænd for de to computere og indstil routeren. Indsæt routerinstallationsskiven i din computer og klik på 'Installer'. Følg trinvise instruktioner for at installere softwaren til routeren. Genstart systemet for at afslutte installationen.

2.

Slut computeren til routeren. Brug et Ethernet-kabel til at forbinde router til modemet, som din internetudbyder (ISP) har leveret. Kør Ethernet-kabler til begge computere og tilslut de andre ender til routeren. Tilslut routeren til en stikkontakt, og sørg for, at de grønne lysdioder lyser.

3.

Konfigurer dit Ethernet-netværk. Gå til menuen Start på din computer og klik på 'Netværk'. Klik på 'Opret forbindelse eller netværk' under Netværks- og delingscenter. Vælg 'Opret forbindelse til internettet' under forbindelsesindstillingerne, og klik på 'Næste' for at afslutte opsætningen af ​​forbindelsen. Find 'Administrer netværksforbindelser' under Netværks- og delingscenter og klik på 'Deling og opdagelse.' Vælg 'Tænd' på alle felterne og klik på 'Anvend' for at dele din forbindelse med den anden computer. Luk ud af alt og kontroller din Ethernet-forbindelse mellem de to computere.

Slut to computere til et Ethernet-netværk med en router. Brug Ethernet-kabler til at koble computere op til netværket for at dele filer. Computere på samme netværk kan få adgang til internettet samtidig, hvilket giver dig mulighed for blandt andet at spille multiplayer spil online.