Sådan opbygger du en luftkortant antenne

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Læg et blad avis på et bord for at beskytte overfladen. Placer frugtjuiceburken på avisen. Åbn toppen af ​​dåsen med dåseåbnerne. Kassér låget i affaldet.

2.

Tøm indholdet af dåsen i køkkenvasken (eller drik det, hvis du ikke vil have det spildt). Vask kanen ud med ledningsvand og opvaskemiddel. Tør kanen ud med et papirhåndklæde.

3.

Placer dåsen på avisen med den åbne ende vendt opad. op 4 tommer fra bunden af ​​dåsen. Hammer neglen halvvejs gennem kanylens side ved 4 tommer mærket. Fjern søm.

4.

Opvarm loddet jern i fem minutter. Afskær en 3-tommers længde fra enden af ​​kobbertråden med trådskærerne. Løs en ende af den skærede længde af kobbertråd til centerhullet foran på N-adapterstikket. Lad loddet afkøles i et øjeblik.

5.

Sæt den ledige ende af kobbertråden i hullet i dåsen. Skub N-adapterstikket mod hullet. Løs siderne af N-adapterstikket til dåsen. Lad loddet afkøle i to eller tre minutter.

6.

Tilslut 'N' hanstik i den ene ende af t han Pigtail N-stik ind i den kvindelige tilslutning på N-adapterstikket. Medbring luftkortantennen du har overført til enheden - for eksempel en bærbar computer - som har det trådløse luftkort i det. Fjern luftkortet fra spalten i enheden.

7.

Træk antennekablet ud af luftkortet med din fingernegle. Placér dækslet til opbevaring.

8.

Sæt den frie ende af Pitral N-stikket i antennestikket, der var dækket af dækslet. Sæt det trådløse luftkort igen i spalten i enheden, den var lige taget ud af. Mål den åbne ende af din luftkortantenn i den generelle retning af trådløst hjemmenets WiFi-sender.

Tips og advarsler

  • Brug arbejdshandsker for at beskytte dine hænder, når du bruger loddejernet.
  • Et trådløst luftkort har intet andet formål end at modtage trådløse signaler og overføre dem til den enhed, de er indsat i. En ekstern antenne vil øge luftkortets evne til at give et stabilt WiFi-signal. Et par husholdningsartikler sammen med dem fra en købmand og en elektronik butik er alt, hvad der er nødvendigt. Der bør også være tilsyn med voksne, hvis et barn laver antennen som loddejern, vil blive brugt.