Sådan opsættes NetGear WAN

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sluk modemet og Netgear-routeren ved at frakoble dem. Routere kan ikke oprette forbindelse til internettet, når de er tilsluttet et modem, der er tændt, også kendt som 'hot swapping'.

2.

Fjern Ethernet-kablet fra Ethernet-porten på bagsiden af ​​din computer. Hvis computeren i øjeblikket ikke er tilsluttet til internettet, skal du springe over dette trin.

3.

Kontrollér modemet for at sikre, at den anden ende af Ethernet-kablet er sat i Ethernet-porten. Hvis det ikke er tilsluttet, skal du slutte Ethernet-kablet til Ethernet-porten.

4.

Slut den anden ende af kablet til WAN-porten på bagsiden af ​​Netgear-routeren.

5.

Tænd modemet, og vent seksti sekunder, indtil modemet er helt tændt. Tænd Netgear-routeren, og vent indtil 'Trådløst' lys tændes.

Oprettelse af et Netgear WAN (Wide Area Network) indebærer, at du tilslutter en Netgear trådløs router til dit modem for at udsende et signal kaldet Wi-Fi (Wireless Fidelity), der gør det muligt at forbinde computere og andet WI-FI-aktiveret udstyr til dit trådløse netværk. Dette giver dig mulighed for at bevæge dig rundt i dit hjem eller kontor uden at være forbundet med ledninger, og det giver dig også mulighed for at køre internettet med et modem i stedet for flere modemer.