Sådan sendes eller overføres fra computer til computer ved hjælp af serielle eller parallelle portkabler

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut serielt kabel mellem de parallelle porte på bagsiden af ​​de to computere. Log ind på administratorens konto på en af ​​computerne.

2.

Start menuen 'Netværksforbindelser' på din computer ved at klikke på 'Start' og derefter 'Kontrolpanel, '' Internetforbindelser 'og endelig' Netværksforbindelser. '

3.

Klik på' New Connection Wizard '. Klik på' Next ', når guiden Ny forbindelse vises og Vælg derefter indstillingen 'Opsætning af en avanceret forbindelse' på næste side - klik på 'Næste'.

4.

Vælg 'Connect directly to another computer' Vælg 'Host' for at dele data på den computer, du arbejder med eller vælg 'Guest' for at få adgang til oplysninger fra den anden computer - klik på 'Næste'.

5.

Tilknyt forbindelsen til et navn, og fortsæt til slutningen af ​​guiden.

6.

Klik på den nye forbindelse, tilbage i menuen 'Netværksforbindelser' for at oprette forbindelse til den anden computer og enten dele data eller få adgang til delte data.

Parallelle portkabler giver en pålidelig mulighed for at oprette et lille netværk og overføre data direkte mellem to computere. Mens understøttelse af parallelle portforbindelser og netværk er fjernet fra moderne computersystemer på grund af tilgængeligheden af ​​mere effektive tilslutningstyper - som Bluetooth, Universal Serial Bus (USB) og Ethernet - brugere af ældre operativsystemer stadig kan udnytte serielle og parallelle kabelforbindelser.