Sådan tilslutter du min computer trådløst til mit Big Screen TV

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sluk din computer og tv. Find VGA- og lydportene bag på din computer. Brug kablet, der fulgte med den trådløse konverter, til at forbinde din pc til sendeenheden til den todelt konverter.

2.

Find S-Video-udgangen på siden eller tilbage på dit store tv. Tilslut kablet, der fulgte med den trådløse konverter, til at forbinde dit fjernsyn til konverterens sender enhed. Tænd for de trådløse pc-til-tv-konverter enheder og sørg for, at strømmen er tændt for både computeren og fjernsynet.

3.

Tryk på 'Sync' -knapperne på konverterenhederne. Vent til konverteringsenhederne synkroniseres og sørg for, at alle statusindikatorlamperne på enheden bliver grønne. Ryd alle objekter, som kan placeres foran infrarøde sensoren, da enhver blokering kan påvirke det trådløse signal. Udfold antennen på hver konverterenhed. Kontroller, at enhederne modtager signaler og begynder at bruge din nye trådløse tilslutning til PC-til-TV. < / p> Hvis du tilslutter din personlige computer til dit store tv via en trådløs forbindelse, kan du bruge dit tv som en pc-skærm. Ved at bruge en trådløs pc-til-tv-konverter kan du se fjernsynskanaler på din computer, mens du også bruger din pc på dit tv.