Sådan udbreder du et Netgear-netværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Komplet en master reset på den router, du vil bruge som en forlænger. Normalt har routere et nulstillingshul placeret på bagsiden eller siden af ​​routeren. Skub en metalpindestift ind i hullet, indtil lysene på routeren blinker. Ofte er indstillingerne på routere blevet manipuleret for at forbedre en netværksforbindelse. Nulstilling af routeren sikrer, at du kan få adgang til alle indstillingerne og ikke støde på problemer, når du opretter forbindelsen.

2.

Slut et Ethernet-kabel til en af ​​routernes LAN-porte placeret på bagsiden af ​​routeren. Tilslut den anden ende af Ethernet-kablet til Ethernet-porten på en computer. Dette tillader en tethered forbindelse til routerns interne indstillinger.

3.

Indtast routerenes IP-adresse i et internetwebbrowser Webadressefelt. Hvis du ikke kender standard IP-adressen, skal du henvise til TechSpot.com for en liste over router-IP-adresser. Indtast standard brugernavn og adgangskode til din router Hvis du ikke kender standard loginoplysningerne, skal du referere til Router Passwords.com for standard loginoplysninger for dit routermærke.

4.

Få adgang til DHCP-serverindstillingerne. Dette er placeret i afsnittet 'Grundlæggende opsætning' på siden med routerindstillinger. Sluk for DHCP-serveren og vælg derefter 'Opdater indstillinger.' Placeringen af ​​DHCP-serveren kan være placeret på en anden side, hvis routeren er et usædvanligt mærke.

5.

Gå til siden 'Trådløs opsætning' og skift SSID'en for at matche det netværksnavn, du bruger til Netgear router. Vælg 'Opdater indstillinger' for at gemme netværksnavnet. Dette gør det muligt for computere at flytte fra Netgear-router til routeren, der bruges som en rækkevidde, uden at der kræves en anden trådløs profil på computeren. SSID'en kunne være placeret på en anden side, hvis routeren er et ualmindeligt mærke.

6.

Gå til siden 'Trådløs sikkerhed' og opdater routerns adgangskode til at matche adgangskode, der bruges på Netgear-router.Hvis du ikke sikrer dit netværk, skal du springe over dette trin.Den trådløse adgangskode kan være placeret på en anden side, hvis routeren er et usædvanligt mærke.

7.

Fjern Ethernet-kablet fra routeren og computeren. Slut den ene ende af kablet til WAN (Wide Area Network) porten på bagsiden af ​​routeren, som du vil bruge som en rækkevidde. Tilslut den anden ende af kablet til en af ​​LAN-portene på bagsiden af ​​Netgear-routeren.

Tips og advarsler

  • Hvis du bruger en Netgear-router som rækkeviddeforlænger, lokaliser 'Lokal IP-adresse' på siden 'Grundlæggende opsætning' og skift det sidste nummer af IP-adressen fra en nul til en. Begge routere skal have en anden IP-adresse for at sikre en korrekt netværksdirigering.
  • Hvis du bruger en Netgear-router til at sende et WI-FI-signal (Wireless Fidelity) i dit hjem, kan du nemt fordoble netværkets rækkevidde ved at forbinde en anden router til en af ​​LAN-portene (Local Access Network) på bagsiden af Netgear routeren. Du kan bruge en Linksys, Belkin, D-Link eller endda en anden Netgear-router for at udvide området. Enhver router, der giver dig adgang til routerindstillingerne for at slukke for routers DHCP-server, kan bruges som en rækkevidde.