Hvordan aktiverer jeg SpeedBooster i en Linksys WRT54?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Højreklik på ikonet for modtagelse af netværk i nederste højre hjørne af skærmen og klik på 'Åbn netværk og delingscenter.'

2. < / p>

Klik på linket 'Skift adapterindstillinger' i panelet til venstre i vinduet.

3.

Søg efter den trådløse adapter i listen. Under navnet på forbindelsen og det trådløse netværk finder du den trådløse adaptermodel.

4.

Åbn en webbrowser, og gå til Cisco-supportsiden, der lister Linksys-produkter med Speedbooster-teknologi installeret (se Ressourcer). Find din trådløse adapter på listen. Hvis den trådløse adapter ikke er Linksys, vil den ikke blive vist.

5.

Vælg trådløs adapter fra kontrolpanelet og klik på 'Deaktiver denne netværksenhed', hvis den ikke er lavet af Linksys eller ikke på listen over Speedbooster-aktiverede adaptere.

6.

p> Gentag denne proces på hver af computere på dit trådløse netværk. Når det trådløse netværk kun har Speedbooster-aktiverede enheder, der er tilsluttet det, aktiverer WRT54 trådløs router automatisk Speedbooster.

Tips og advarsler

  • Deaktivering af trådløse adaptere på nogle af dine computere for at muliggøre, at Speedbooster på de andre ikke er værd at besværet. Hvis du virkelig ønsker at få Speedbooster til at arbejde på dit netværk, køber se og installer Speedbooster-aktiverede trådløse adaptere til dine computere.
  • 'Speedbooster' -teknologien, der er inkluderet i Linksys WRT54 trådløse router, fremskynder trådløse dataoverførsler. Denne ekstra hastighed starter automatisk, når du overfører data på et netværk, hvor alle de trådløse enheder har Speedbooster installeret. For at få mest muligt ud af dit WRT54s trådløse netværk skal du sørge for, at trådløse adaptere på dine computere også har Speedbooster-teknologi installeret. Du skal slukke for enhver trådløs adapter på dit netværk uden Speedbooster for at aktivere det.