Hvordan aktiverer jeg et Verizon 720-modem?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Download den nyeste version af VZAccess Manager. Du kan downloade VZAccess på vzam.net. Alternativt kan du installere VZAccess-manager ved hjælp af den cd-rom, der fulgte med dit USB720-modem. Den version, der er tilgængelig for download på vzam.net, er dog den seneste tilgængelige udgivelse.

2.

Dobbeltklik på installatøren, du downloadede, for at installere VZAccess Manager på din computer.

3.

Åbn VZAccess-manager efter installationen, og åben menuen 'Indstillinger'. Klik på 'Aktivering' og klik på 'Næste'. Verizon USB720-modemet bør ikke tilsluttes til computeren på dette tidspunkt, selv om USB-forlængerkablet om nødvendigt kan tilsluttes.

4.

Marker boksen, der angiver VZAccess Leder som leder af trådløse bredbåndsnetværk (WWAN) udelukkende. Hvis denne indstilling ikke er valgt, bliver VZAccess-manager også til standardadministrator for WiFi-forbindelser, der overstyrer de værktøjer, der er indbygget i Windows og Mac OS X. Lav det eneste WWAN-valg og klik på 'Næste'.

5.

Vælg den type enhed, der skal installeres og aktiveres med VZAccess Manager. Da USB720-modemet er en USB-mobilt bredbåndsenhed, skal du vælge radioknappen ud for boksen, der læser 'PC Card, Express Card eller USB Modem' og klik på 'Next'.

6.

Tilslut USB720-modemet til computeren eller USB-forlængerkabel, når du bliver bedt om det. Klik på 'Næste', når USB-modemet er tilsluttet for at fortsætte aktivering og opsætning.

7.

Gennemgå skærmbilledet 'VZAccess Manager - Færdig'. Markér afkrydsningsfeltet ud for 'Kør VZAccess Manager ved opstart', hvis du vil have softwaren til at starte automatisk, når dit operativsystem indlæses. Denne valgmulighed anbefales kun, hvis du bruger din Verizon Wireless USB720 modemforbindelse som den primære netværksforbindelse på din computer.

8.

Klik på 'Afslut' for at afslutte opsætningen.

9.

Find VZAccess-manager i menuen 'Start' under 'Programmer' eller dobbeltklik på ikonet på skrivebordet for at starte VZAccess Manager. Når dit USB720-modem er sluttet til computeren, skal du klikke på 'Connect' for at komme online via mobilbredbåndsforbindelsen fra dit USB720-modem.

Aktivering af et Verizon USB720-modem giver dig mulighed for at føje mobilbredbåndsenheden til din konto og få online ved hjælp af sin mobile bredbåndsforbindelse. USB720 kan aktiveres ved hjælp af VZAccess Manager, Verizon s mobilt bredbåndsforbindelse, når du er på et sted på Verinsons oprindelige netværk. Når den er aktiveret, kan USB720 flyttes mellem computere, og den kan også bruges som roaming-enhed, når du er væk fra det oprindelige Verizon Wireless-netværk. Så længe computeren har en ledig USB-port, kan enheden aktiveres og testes.