Hvordan fremskynder jeg min internetudbyder opkald?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Brug en kortere telefonlinje til at forbinde modemet til hovedlinjekilden. Kortere kabler kan transmittere data med højere hastighed og øge forbindelseshastigheden.

2.

Tag stikket ud af telefonen, selvom du ikke bruger dem. Visse håndsæt forbruger en vis mængde opkaldsbåndbredde, selvom de ikke bruges, og derved sænker forbindelseshastigheden.

3.

Slet din webcache. Start Internet Explorer. Klik på 'Tools' og vælg 'Internet Options.' Klik på fanen 'Generelt' og vælg 'Slet' Anbring et afkrydsningsfelt ved siden af ​​'Midlertidige internetfiler' og 'Cookies'. Klik på 'Slet'.

4.

Forbedre diskminne, der bruges af din webbrowser. Start Internet Explorer og navigér til fanen 'Generelt' under 'Internetindstillinger' fra det sidste trin. Tryk på 'Indstillinger' under 'Browsing History.' Klik for at trække skyderen til højre for at øge mængden af ​​diskplads, der bruges af computeren til at surfe på internettet.

5.

Opgrader dit modem. Hvis dit modem er seks år eller ældre, overveje at købe et nyt opkaldsmodem. Disse er tilgængelige i elektronik butik. Sørg for, at det nye modem overholder V.92-standarderne. Du bør finde disse oplysninger på etiketten.

6.

Brug en anden webbrowser, som f.eks. Google Chrome eller Mozilla Firefox. En hastighedstest udgivet af CNET i 2008 viser, at begge disse browsere er hurtigere end standard Internet Explorer. Begge disse browsere er gratis at downloade. Se Ressourcer for links.

Mange internetudbydere tilbyder stadig opkaldsforbindelser, især i områder, hvor der ikke findes nogen overkommelige alternativer som DSL eller bredbånd. En opkaldsforbindelse bruger din telefonlinje til at oprette forbindelse til internettet. Opkaldsforbindelser er betydeligt langsommere end DSL eller bredbånd. Der er dog muligheder for at forbedre eksisterende forbindelseshastighed.