Hvordan øger jeg opkaldshastighedstilslutning over 28kb?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Brug en kortere telefonlinje til at forbinde opkaldsmodemet til stikkontakten på hovedstikket. Husk, jo kortere kablet, jo mindre chance for interferens, hvilket resulterer i højere hastighed.

2.

Ryd din webcache fra din browser. Start Internet Explorer og vælg 'Tools' menuen. Klik på 'Internetindstillinger'. Klik på knappen 'Slet'. Kontroller 'Midlertidige internetfiler' og 'Cookies'. Klik på 'Slet' igen.

3.

Skift til en anden webbrowser. Du kan være behagelig ved at bruge din standard Internet Explorer-browser, men det er langsommere end andre almindelige browsere som Google Chrome og Mozilla Firefox. Du kan downloade disse browsere gratis (se Ressourcer). Du vil se en betydelig forbedring af opkaldshastigheden.

4.

Køb et nyt opkaldsmodem fra enhver elektronisk butik eller online. Sørg for, at det følger de nyeste V.92 standarder. Gamle opkaldsmodemer har en tendens til at give dig en langsom forbindelse.

5.

Luk ubrugte vinduer og programmer. Selv når de ikke bruges, har visse programmer tendens til at bruge din opkaldsbåndbredde til at downloade opdateringer, hvilket reducerer din opkaldsforbindelse.

6.

Forbedre lagerplads tildelt til din Internet Explorer-webbrowser for at surfe på internettet. Klik på 'Tools' menuen og tryk 'Internet Options.' Klik på knappen 'Indstillinger' i området 'Gennemse historie'. Klik og træk diasmenuen til højre for at forbedre diskplads, der bruges af Internet Explorer.

Opkaldsforbindelse involverer brugen af ​​din telefonlinje for at oprette forbindelse til internettet. Opkald er typisk langsom, med en datahastighed på omkring 28 KB pr. Sekund. På trods af at det er langsomt, er dial-up stadig populært på steder, hvor du ikke finder et overkommeligt alternativ som DSL eller bredbånd. Der er mange ting du kan gøre for at øge opkaldshastigheden over 28 KB. Men selvom du kan forbedre opkaldshastigheden, det vil aldrig være så hurtigt som bredbånd eller DSL.