Sådan deaktiveres et GPO Phishing-filter

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen og indtast 'gpedit.msc' i menuens tekstfelt. Tryk på 'Enter' for at åbne GPO editoren.

2.

Klik på dit domæne på venstre side af vinduet. Klik på 'Computer Policies' for at åbne en liste over muligheder. Klik på 'Politikker' i denne liste over muligheder, og klik derefter på 'Windows-komponenter' og derefter 'Internet Explorer'.

3.

Dobbeltklik på politikken mærket 'Deaktiver Administrering af phishing filter 'i midten detaljer rude. Vælg 'Aktiveret' for at aktivere politikken, som fjerner phishing-filteret fra en brugers Internet Explorer-installation.

4.

Klik på 'OK' for at gemme dine indstillinger. Det kan tage flere minutter, før den nye gruppepolitik spredes over netværket.

GPO (Group Policy Object) giver netværksadministratorer kontrol over skrivebordets indstillinger på alle fjernnetværksmaskiner. Dine Windows-klienter har Internet Explorer installeret, som leveres med et internt phishing-filter. Phishing-sites forsøger at narre brugere til at indtaste private oplysninger, men nogle administratorer kan lide at kontrollere, hvordan phishing-websteder er blokeret for brugeren. Du bruger GPO-editoren til at deaktivere phishing-filteret, så brugerne ikke længere har det aktivt, når du bruger Internet Explorer.