Sådan fejlfindes Netgear DG834GT

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kontroller de indlysende elementer først. Bekræft, at enheden er tændt (lysene vil indikere strøm), at alle kabler sidder korrekt, og at problemet er netværkstækket og ikke begrænset til en enkelt bruger. Bekræft, at du er tilsluttet det relevante netværk, og ikke et andet trådløst netværk, der ligger inden for rækkevidde.

2.

Genstart enheden ved at afbryde strømforsyningen i 15 sekunder og derefter tilslutte den igen. Vent, indtil lyset holder op med at blinke, før du tester internettet med en tilsluttet computer. I dette tilfælde er det bedre at teste det med en computer, der er hardwired til routeren i stedet for en på det trådløse netværk.

3.

Kontroller konfigurationssiden på enhed ved at starte en webbrowser og indtaste routers adresse i adresselinjen. Standardadressen er 192.168.0.1, standardnavnet er 'admin' og standardadgangskoden er 'adgangskode'. Hvis disse elementer er blevet ændret, efter at routeren blev installeret, skal du finde ud af disse oplysninger eller nulstille enheden til de oprindelige fabriksindstillinger som beskrevet i trin 6 nedenfor.

4.

< p> Bekræft, at dit DSL brugernavn og adgangskode indtastet på forbindelsessiden er korrekte. Du skal muligvis kontakte din internetudbyder for at få din adgangskode ændret, hvis du ikke kan finde (eller huske) din oprindelige adgangskode.

5.

Isolér DG834GT på dit netværk af afbryde eventuelle andre hubs, routere eller repeaters, der kan være i konflikt med din hovedenhed. Tilslut derefter en computer til den ved hjælp af et Ethernet-kabel som beskrevet i trin 2. Hvis denne proces virker, skal du begynde at genoprette netværksnoderne en ad gangen indtil du finder varen, der er i konflikt med din router.

6.

Nulstil din router ved at trykke på knappen 'Reset' (fundet på bagsiden af ​​enheden) med en pen i 45 sekunder, mens den er tændt. Vær forberedt på at gentage dit DSL logon brugernavn og adgangskode og trådløst navn og adgangskode.

Tips og advarsler

  • Hvis du har brug for at kontakte din internetudbyderes tekniske supportlinje, skal du have dit brugernavn og dit kontonummer.
  • Inden du nulstiller din router, skal du kontakte din internetudbyder for at bekræfte, at problemet ikke er ved deres ende.
  • Skift defau Det trådløse netværksnavn fra 'netgear' til noget, der identificerer det som dit netværk.
  • Ved at holde en ekstra prækonfigureret router til rådighed er det en god idé, hvis du ikke har råd til at være uden bredbånd i nogen længde
  • Hvis du skal nulstille din router, skal du ikke blot indtaste dine DSL loginoplysninger, men du skal også genoprette hver bruger til dit trådløse netværk.
  • En Netgear DG834GT er et kombineret ADSL2 + DSL modem og trådløs router, designet til at give flere brugere mulighed for at dele en enkelt bredbåndsinternetforbindelse. Det giver dig også mulighed for at oprette et sikkert trådløst netværk og dele printere og andre ressourcer blandt brugerne. I lighed med andre Netgear-produkter (og andre mærker af trådløse routere) er den på tværs af platformen, let konfigurerbar ved hjælp af en hvilken som helst standard webbrowser og generelt plug-and-play lige ud af boksen.