Sådan indstilles et boot-kodeord i Windows 2003

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen og vælg 'Kontrolpanel.' Dobbeltklik på ikonet 'Administrative værktøjer'. Dobbeltklik på 'Computer Management' i denne liste med konsoller.

2.

Klik på 'Systemværktøjer' for at liste muligheder for din computer. Klik på 'Lokale brugere og grupper', og klik derefter på 'Brugere' for at se en liste over brugere, der er konfigureret på computeren.

3.

Højreklik på den bruger, du vil redigere, og vælg 'Indstil kodeord.' Dette åbner en ny dialogboks, hvor du konfigurerer dine adgangskodeindstillinger.

4.

Indtast et kodeord i den første tekstboks. Indtast det igen i bekræftelses tekstboksen for at sikre, at du indtastede det korrekt første gang.

5.

Klik på 'OK' for at gemme dine ændringer. Næste gang du starter Windows, skal du indtaste et kodeord til dit brugernavn.

Inden du starter i Windows 2003, vises en log-in-skærm, der beder om et brugernavn. Du har mulighed for at konfigurere Windows-profiler med eller uden adgangskoder. Hvis du har flere personer, der logger ind på den lokale computer, tilføjer et kodeord til din brugerkonto privatliv og beskyttelse mod uautoriseret adgang. Indstil din adgangskode i Windows Kontrolpanel, som opsætter startadgangskoden på din maskine.