Sådan søger du browseroversigt på en computer ved måneden

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn Firefox eller Internet Explorer på din computer.

2.

Klik på 'Historie' øverst i din browser hvis du har Firefox.For Internet Explorer skal du klikke på 'Vis' øverst i din browser. Vælg 'Explorer Bars' i rullemenuen.

3.

Vælg 'Vis alle historier' i rullemenuen, der vises i Firefox. Dette skal åbne et biblioteksvindue.I Internet Explorer skal du vælge 'Historie' fra de valg, der vises. Dette skal åbne et lille vindue med din browserhistorik på venstre side af dit normale Internet Explorer-vindue.

4.

Klik på ikonet, der repræsenterer den måned, du vil se i Firefox . Dette åbner et andet bibliotek vindue. Du kan rulle ned i dette vindue for at se hele listen over besøgte websites i den måned du valgte. Hvis du klikker på en af ​​disse indlæg, bliver du taget til den pågældende side.For Internet Explorer skal du klikke på drop-boxen under fanen 'Historie', du bare har åbnet i venstre kolonne. Vælg at se din historie ved 'Dato' og vælg den måned, du vil se fra den drop-box, der åbnes.

Tips og advarsler

  • Dette vil fungerer ikke, hvis du eller en anden har slettet din browserhistorik.
  • De fleste webbrowsere, herunder Firefox og Internet Explorer, holder en historie over alle de websider, du har besøgt, så de automatisk kan udfylde adresselinjen, når du vil vende tilbage til disse websteder. Dette værktøj er nyttigt for forældre, der ønsker at overvåge, hvilke websteder deres børn har besøgt. Det kan også være nyttigt, hvis du husker at se noget, der interesserede dig på internettet for flere måneder siden, men kan ikke huske præcis, hvor du så det.