Sådan tilføjes en lokal computerpolitisk snap-in til XP Home

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows XP 'Start' -knappen og vælg 'Kør'. Indtast 'mmc' i tekstboksen og klik på 'OK'. Dette åbner MMC-konfigurationsvinduet.

2.

Klik på menupunktet 'Fil' og vælg 'Tilføj / fjern snap-in'. Klik på knappen 'Tilføj'. Her vises en række snap-ins, du føjer til MMC-konsollen.

3.

Klik på det snap-in, du vil tilføje. Hvis du f.eks. Vil konfigurere IP-adressepolitikkerne, skal du klikke på 'IP Security Policy Management' og klikke på 'Tilføj'.

4.

Klik på knappen 'Udfør' for at fuldføre Dine ændringer. Klik på 'OK' i vinduet med main snap-in egenskaber for at lukke konfigurationsskærmen.

Windows XP-operativsystemet har en Microsoft Management Console (MMC), der giver dig mulighed for at bruge 'snap-ins' til at styre computerens skrivebordsfunktioner. Snap-ins tilføjes til MMC'en ved hjælp af hovedkonfigurationskonsollen. Windows XP-brugeren kan vælge at have forudinstallerede snap-ins installeret, downloade en forudkonfigureret snap-in fra Microsoft eller oprette en brugerdefineret snap-in med systemfunktionskontrol. Hvis du tilføjer en lokal politisk snap-in til MMC, kan du hurtigt åbne den i fremtiden, når du vælger at konfigurere maskinen.